Fasade podjetij Oblak in Fuga

Fasaderstvo Oblak je družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo fasad. Za izdelavo fasad se je podjetje pred približno šestimi leti specializiralo iz splošnega gradbenega podjetja. Ker fasaderstvo Oblak pri svojem delu tesno sodeluje tudi s proizvajalci fasadnih komponent, materiale, ki jih vgrajuje, tudi zelo dobro pozna. Leta delovanja omenjenega podjetja pa so prinesla veliko znanja in izkušenj, na podlagi katerih vam sedaj fasaderstvo Oblak zagotavlja vrhunsko izvedbo za najboljšo ceno. Ekipa podjetja se zaveda tudi tega, da je celovit pristop in izobražen delovni kader pogoj za zadovoljstvo strank. Ravno zaradi tega pa vam ekipa fasaderstva Oblak svetuje tudi pri izbiri najprimernejšega toplotnega sistema in pri postopku za pridobitev eko subvencij.

Torej fasaderstvo Oblak je še eno podjetje, kjer si lahko zagotovite kvalitetno fasado. Drugo takšno družinsko podjetje pa je podjetje Fuga. Podjetje Fuga je zraslo na temeljih obrti, za seboj pa ima še nekaj desetletij bogatih izkušenj in tradicije. Podjetje se je tekom let tudi razširilo, danes pa je v njem zaposlenih osem izkušenih in tudi strokovno usposobljenih delavcev. Osnovna dejavnost Fuge so slikopleskarska dela in sicer tako tista za individualno gradnjo, kot tista za poslovno industrijski sektor. Temelj uspeha podjetja Fuga so zagotovo uporaba najboljših materialov, napredna tehnologija in pa visoka kvaliteta storitev.

Če se torej zanimate za obnovo ali pa nasploh gradnjo fasade, potem lahko preverite ponudbo fasad pri teh dveh podjetjih. V kolikor boste imeli kakršnokoli vprašanje glede fasade pa se lahko obrnete na strokovno ekipo omenjenih podjetij, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč.